Varier_logo_white.png

MÁRKABOLT

ÜLJ LE ÉS MOZOGJ TOVÁBB!

A Varier egy modern skandináv márka, amelyet a mozgás ihletett.

Székeink 1979 óta egyedülálló kompromisszumok nélküli élményt kínálnak, megtestesítve a tevékenységet, a szabadságot és az innovációt.

 

Alapos előtanulmányok és komoly tervezői munka következtében létrejövő székeket Skandinávia legismertebb tervezői, köztük Opsvik, Oie, Ekstrom, Salto és Sigsgaard szoros együttműködésében fejlesztették és mára már széles körben elismerték az egészségre gyakorolt pozitív hatásukat.

FILOZÓFIÁNK:

A modern ember számára az ülő életmódunk már kihívássá vált.

Küldetésünk az emberi test mozgatása ülés közben.

Őseink számára a fizikai aktivitás nem volt beosztva a mindennapi életbe - ez volt maga az élet.

Új ülési megoldások kifejlesztésével megváltoztathatjuk az ülést és aktív, dinamikus variációkat kínálhatunk a test számára.

“A legjobb pozíció, mindig a következő!”

- Peter Opsvik, Designer

TERMÉKEK

 

MUNKASZÉKEK

Mindenki tudja mi az a térdeplőszék, de csak kevesen próbálták az eredeti VARIER balans® székeket irodai vagy otthoni munkához, számítógéphez vagy tanuláshoz!

 

A gerinc melletti izmok megerősítése és karbantartása leveszi a terhet a csigolyákról, a hát-, és derékfájós panaszok enyhülnek, majd meg is szűnhetnek. Természetessé és kényelmessé teszik az ülést.

Segítenek a rossz tartás kijavításában. Aktiválják az egész testet és az elhanyagolt izmokat ülés közben.

Segítik a hátizmok erősítését és az izületek karbantartását. Csökkentik a terhelést a gerincoszlopban és a csípőizületben.

Javítják az agy oxigénellátását és ezáltal növelik a koncentrációt. Kényelmesek bármilyen hosszú ideig tartó ülés során.

VARIABLE_edited_edited.jpg
Actulum_Conference_Room-large_edited.jpg

TÁRGYALÓ- ÉS ÉTKEZŐSZÉKEK

A Varier tárgyaló és étkező székei sokoldalúak, megfelelnek a test mozgás- és variációs igényének minden olyan helyzetben, amikor egy asztalnál találhatja magát.

 

A székek akár egyedi munkaállomásokra, konferencia- és étkezőhelyiségekben egyaránt ugyanolyan sokoldalúak, mint kényelmesek. Az egyedülálló funkcionalitás kompromisszumok nélküli étkezési élményt nyújt.

PIHENŐSZÉKEK

Lazítson és érezze a súlytalanság érzését! A Varier pihenő foteljeinek jellemzői a maximális kényelem, a tagadhatatlan elegancia, a kompromisszumok nélküli multifunkcionalitás és a különböző pihenőpozíciókat a mozgásszabadságra épülő kompakt design biztosítja.

 

Körülölelik a testet és kikapcsolódásra hívja fel. Különböző szövetekkel és bőr kárpitozással rendelhetők.

GRAVITY.jpg
MOVE3.jpg

ÁLLÓSZÉKEK

Ülj erőteljesen, állj könnyedén. A modern irodákban előszeretettel alkalmazzák a magas vagy állítható magasságú munkaállomásokat.

 

Ezekhez és a konyhai munkapultnál és az egyéb házi munkáknál is ideális a klasszikus Move és a legújabb Motion szék- támaszok. Támogatja a testet a folyamatos mozgáshoz ülve vagy állva.

VÁSÁRLÁS